HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S · Rydevej 15 · 7500 Holstebro · Tlf. 96 95 14 86

Medarbejdere

Mads Winther Løgsted
Civilingeniør
Indehaver af HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

Email: mwl@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1470
Mobil:         2166 1817

Jeg er uddannet civilingeniør ved Aalborg Universitet i 1999 og arbejdede derefter ved COWI og Mærsk indtil 2002, hvor jeg kom ”hjem” i firmaet som projekterende ingeniør. Efter et planlagt generationsskifte overtog jeg HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S i 2013.

Jeg er dog fortsat ”ingeniøren” i firmaet, og jeg har stor fokus på at vores serviceniveau er højt, og at vi leverer projekter af høj kvalitet.

Egon Løgsted
Arkitekt
Grundlægger af HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

Email: el@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1480
Mobil:         2046 1486

Jeg har en håndværksmæssig uddannelse som murer, men har altid haft fokus og lyst til det skabende og kreative, dette uden at miste “fodfæste”. Startede HVAM Arkitektkontor i 1984, som senere fik ændret navn til HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor. Firmaet er i dag overdraget til vor søn Mads Winther Løgsted. Mit daglige arbejde består i kundekontakt, opsøgende arbejde, udfærdigelse af ideforslag til nye projekter i tæt samarbejde med vore arkitekter. Er således tilknyttet firmaet som konsulent med den faglige ekspertise som jeg har opnået ved byggeledelse, og arbejde på andre tegnestuer i perioden 1975 og til 1984 , hvoefter jeg så etablerede HVAM Arkitektkontor A/S.

 

Lars Nymann
Bygningskonstruktør BTH
Beskikket bygningssagkyndig

Email: ln@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1488
Mobil:          2323 1496

 Jeg er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk akademi i Esbjerg i 1999, uddannet byggetekniker fra Byggeteknisk Højskole i Århus i 1997 samt blev færdig som tømrersvend i 1995.

Jeg har været ansat hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor siden 2001, og fungerer som projekt- og byggeleder samt beskikket bygningssagkyndig.

Jeg har fokus på projekt- og byggeledelse, kvalitet, økonomi og planlægning.

 

Allan Gravensten
Bygningskonstruktør BTH

Email: ag@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1478
Mobil:

Jeg er oprindelig uddannet tømrer fra Holstebro Tekniske Skole i 1997. Jeg er blev i 2003 færdig som Bachelor of architectural technology and construction management (bygningskonstruktør) fra Byggeteknisk Højskole i Horsens.

Jeg har siden været ansat hos Hvam Arkitekt og Ingeniørkontor A/S.

Jeg brænder for projektering af byggesager i alle størrelser, og lægger stor vægt på at udarbejde gode udbudsmaterialer i tæt samarbejde med arkitekt og ingeniør.

Lasse Gade
Bygningsingeniør M.IDA

Email: lg@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1484
Mobil: 20708089

 

 

Bastian Stie Pedersen
Bygningskonstruktør BTH

Email bp@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1479
Mobil:

Jeg afsluttede i januar 2016 min uddannelse som bygningskonstruktør, fra VIA Holstebro – og herefter blev jeg ansat hos Hvam Arkitekt og Ingeniørkontor.

Inden jeg begyndte som bygningskonstruktør blev jeg i april 2011 uddannet tømrer, her arbejdet jeg med mange forskellige opgaver, lige fra nybyggeri til renovering af større og mindre opgaver.

Jeg har stor interesse for projektering af byggesager, og ønsker at udarbejde gode og bygbare tegninger, som håndværkerne kan arbejde ud fra.

Jonas Vandborg
Bygningskonstruktør 

Email: jv@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1471
Mobil:

Jeg har netop afsluttet min uddannelse i 2017 som bygningskonstruktør hvor jeg var i praktik hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor og forstættet min karriere her efter sommerferien.

Før jeg startede uddannelsen arbejdede jeg som tømrer, hvor jeg blev udlært i april 2011. I min tid som tømrer arbejdede jeg med alt fra små renoverings sager til større ny byggerier.

Jeg har fokus på at projektere byggesager som kan udføres ude på pladsen, samt udarbejde noget tegnings materiale som kan anvendes optimalt af håndværkerne.

 

Lærke Dahl Ravnsbæk
Arkitekt Cand.arch MAA Riba

Email: lr@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1472

Jeg afsluttede i 2016 min uddannelse som arkitekt fra Aarhus Arkitektskole med speciale i design og formgivning. Min uddannelse giver mig en kreativ værktøjskasse der skaber integreret arkitektur uanset om det handler om nybyggeri, renovering eller tilbygning. Herefter har jeg arbejdet med både byggeri som arkitekt, men også grafisk i reklamebranchen.

Siden maj 2017 har jeg været ansat hos Hvam Arkitekter & Ingeniørkontor hvor min ambition er at skabe arkitektur i tæt kontakt med kunder, brugere og omgivelser for at opnå funktionel og æstetisk værdi i hverdagen, der også bidrager på lang sigt.

 

Oleksii Korniienko
Bygningskonstruktør – Praktikant

Email: ok@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.:  9695 1477