HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S · Sct. Jørgens Bakke · 7500 Holstebro · Tlf. 96 95 14 86

Medarbejdere

Mads Winther Løgsted
Civilingeniør
Indehaver af HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

Email: MWL@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1470
Mobil:         2166 1817

Jeg er uddannet civilingeniør ved Aalborg Universitet i 1999 og arbejdede derefter ved COWI og Mærsk indtil 2002, hvor jeg kom ”hjem” i firmaet som projekterende ingeniør. Efter et planlagt generationsskifte overtog jeg HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S i 2013.

Jeg er dog fortsat ”ingeniøren” i firmaet, og jeg har stor fokus på at vores serviceniveau er højt, og at vi leverer projekter af høj kvalitet.

Egon Løgsted
Arkitekt
Grundlægger af HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

Email: EL@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1480
Mobil:         2046 1486

Jeg har en håndværksmæssig uddannelse som murer, men har altid haft fokus og lyst til det skabende og kreative, dette uden at miste “fodfæste”. Startede HVAM Arkitektkontor i 1984, som senere fik ændret navn til HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor. Firmaet er i dag overdraget til vor søn Mads Winther Løgsted. Mit daglige arbejde består i kundekontakt, opsøgende arbejde, udfærdigelse af ideforslag til nye projekter i tæt samarbejde med vore arkitekter. Er således tilknyttet firmaet som konsulent med den faglige ekspertise som jeg har opnået ved byggeledelse, og arbejde på andre tegnestuer i perioden 1975 og til 1984 , hvorefter jeg så etablerede HVAM Arkitektkontor A/S.

 

Lars Nymann
Bygningskonstruktør BTA
Beskikket bygningssagkyndig

Email: LN@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1488
Mobil:          2323 1496

 Jeg er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk akademi i Esbjerg i 1999, uddannet byggetekniker fra Byggeteknisk Højskole i Århus i 1997 samt blev færdig som tømrersvend i 1995.

Jeg har været ansat hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor siden 2001, og fungerer som projekt- og byggeleder samt beskikket bygningssagkyndig.

Jeg har fokus på projekt- og byggeledelse, kvalitet, økonomi og planlægning.

 

Allan Gravensten
Bygningskonstruktør BTH

Email: AG@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1478
Mobil:

Jeg er oprindelig uddannet tømrer fra Holstebro Tekniske Skole i 1997. Jeg blev i 2003 færdig som Bachelor of Architectural Technology and Construction Management (bygningskonstruktør) fra Byggeteknisk Højskole i Horsens.

Jeg har siden været ansat hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S.

Jeg brænder for projektering af byggesager i alle størrelser, og lægger stor vægt på at udarbejde gode udbudsmaterialer i tæt samarbejde med arkitekt og ingeniør.

Bastian Stie Pedersen
Bygningskonstruktør – Certificeret brandrådgiver “Brandklasse 2”

Email BP@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1479

Jeg afsluttede i januar 2016 min uddannelse som bygningskonstruktør, fra VIA Holstebro – og herefter blev jeg ansat hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor.

Inden jeg begyndte som bygningskonstruktør blev jeg i april 2011 uddannet tømrer, her arbejdet jeg med mange forskellige opgaver, lige fra nybyggeri til renovering af større og mindre opgaver.

Jeg har stor interesse for projektering af byggesager, og ønsker at udarbejde gode og bygbare tegninger, som håndværkerne kan arbejde ud fra.

Jonas Vandborg
Bygningskonstruktør – Certificeret brandrådgiver “Brandklasse 2” & IKT-ansvarlig

Email:JV@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1471
Mobil:

Jeg afsluttede min uddannelse i 2017 som bygningskonstruktør hvor jeg var i praktik hos HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor, hvorefter jeg blev fastansat.

Før jeg startede uddannelsen arbejdede jeg som tømrer, hvor jeg blev udlært i april 2011. I min tid som tømrer arbejdede jeg med alt fra små renoverings sager til større ny byggerier.

Jeg har fokus på at projektere byggesager som kan udføres ude på pladsen, samt udarbejde noget tegnings materiale som kan anvendes optimalt af håndværkerne.

 

Peter Stie Halgaard
Arkitekt Cand.Polyt.Arch, Speciale i Arkitektur
Email: PSH@arkitektkontor.dk
Direkte tlf.: 9695 1472

Jeg afsluttede i 2013 min uddannelse på Arkitektur og Design studiet ved Aalborg Universitet med special i Arkitektur.

Jeg blev ansat hos HVAM Arkitekter & Ingeniørkontor juni 2018, her er min ambition er at skabe god funktionel arkitektur både for private- og offentlig bygherre. Min inspiration kommer igennem kundens ønsker og behov samt omgivelserne i det enkle projekt, grundens specielle potentiale skal altid vise sig i sit arkitektoniske udtryk i et arkitekttegnet projekt.

Jeg har tidligere været på forskellige tegnestuer, så som Arkitema, Fabel Arkitekter (Norge) og SAA, her har jeg oparbejdet flere arkitektoniske kompetencer til at formgive og formidler fremtidige projekter både store som små.

Jeg ser frem til nye samarbejdspartner, kundekontakt og spædende projekter i fremtiden.

I skal altid være så velkommen til, at kontakte mig for et gratis uforpligtigende arkitektmøde omkring dit/jeres nye byggeprojekt.

 

 

 

Morten Bastrup Knude
Konstruktionsingeniør

Email: MBK@arkitektkontor.dk

Direkte tlf: 9695 1475

Jeg dimitterede i 2019 som diplomingeniør i bygningsdesign på Aarhus Universitet. I 2021 blev jeg ansat hos HVAM Arkitekter & Ingeniørkontor, jeg har tidligere arbejdet som konstruktionsingeniør hos Tri-Consult A/S i Aarhus.

Camilla Skov
Bygningskonstruktør

Email: CS@arkitektkontor.dk

Direkte tlf: 9695 1484

 

Jesper Kristensen
Bygningskonstruktør

Email: JK@arkitektkontor.dk

Direkte tlf: 9695 1473

Frederik Kaarsholm Jakobsen
Bygningskonstruktør

Email: FKJ@arkitektkontor.dk

Direkte tlf: 9695 1474