HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S · Sct. Jørgens Bakke · 7500 Holstebro · Tlf. 96 95 14 86

Om HVAM

HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S blev grundlagt i 1984 af Egon Løgsted.

Efter et planlagt generations-skifte i 2013 er det nu Mads Løgsted der har overtaget virksomheden. HVAM har i samarbejde med lokale entreprenører, der ønskede at afprøve nye muligheder, skabt en række spændende kvalitetsbyggerier i det midt og vestjyske område.

HVAM har på baggrund af troværdighed og en bred skare af tilfredse kunder, forestået over 3500 byggeprojekter fordelt over hele landet. Respekt og forståelse for de omgivelser et byggeri placeres i og skal anvendes til, kombineret med visioner, solid kvalitet, funktionalitet og æstetik er kendetegnet for hvordan vi løser en opgave…fra start til slut.

Med mere end 30 års erfaring, er ethvert byggeprojekt i sikre hænder med HVAM som byggeteknisk rådgiver. Vi er hele tiden opdateret på den nyeste viden samt klar til nutidens og fremtidens udfordringer.

Vi er på én gang et hold af individualister og et sammentømret team med et fælles mål. Vi fokuserer på detaljerne igennem hele byggeprocessen – fra den arkitektoniske vision til beslutningerne om valg af løsninger og materialer og til selve byggeprocessen, hvor tilsyn og byggestyring sikrer at den forventede kvalitet og funktion afleveres til bygherren.

HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S beskæftiger sig med alle områder og arbejdsprocesser inden for byggeteknisk rådgivning af enhver art. Dette være sig inden for nybyggeri og renovering af bl.a. enfamiliehuse, sommerhuse, støttede boligbyggerier, kontor- og institutionsbyggerier, erhvervsbyggerier mv. Vi har stor fokus på at sikre at byggeprojektets ideer og visioner bliver opfyldt i det færdige byggeri. Vi prioriterer tilsyn og byggeledelse højt for at sikre, at det endelige byggeri er udført håndværksmæssigt korrekt og i en høj kvalitet.

Vi garanterer, med et engageret og kvalificeret team af veluddannede arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører samt bygningssagkyndige – ansat i samme hus – at varetage skitsering, projektering, byggeledelse, fagtilsyn, kvalitetssikring og i sidste ende en mangelfri aflevering af det færdige projekt…og sidst men ikke mindst sørger vi for, at byggeprojektets økonomi holdes i kort snor og at aflevering sker til tiden.

HVAM finder løsninger, som kan realiseres inden for de givne rammer og med optimal værdiskabelse.

Se vores udvalg af referencer her op hjemmesiden