HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S · Sct. Jørgens Bakke · 7500 Holstebro · Tlf. 96 95 14 86

Mission og Vision

MISSION

Vores mål er at tegne unikke bygninger TIL og MED mennesker. Vi ønsker at udforme menneskets nærmeste omgivelser, så de giver brugerne oplevelser, glæde og velbefindende. Vores udgangspunkt er altid kundens ønsker og behov, og de bedste løsninger fås ved en tæt dialog med kunden.

God arkitektur er i vores øjne lig med bygninger hvor funktion, oplevelser og æstetik går op i en højere enhed. Det er ikke nok, at en bygning er smuk – den skal også kunne bruges! Derudover skal de byggetekniske løsninger være i top, så resultatet bliver et sundt og holdbart byggeri.

Vi ønsker at være kundens rådgiver hele vejen gennem en byggeproces. Gennem vores faglighed ønsker vi at skabe god arkitektur, som kunden dagligt glædes over – og som holder sin værdi.

 

VISION

Vi ønsker at arkitektur skal være tilgængelig for alle, da menneskets nære omgivelser betyder meget for humør og velbefindende.

Vores indsats skal gerne give så stor værditilvækst, at vores honorar betales af dette. Herved har alle råd til at få en arkitekt med ind over deres projekt.